krispigt

trodde på fullt allvar att jag skulle frysa ihjäl i morse när jag var ute och red vid halv åtta..det var ju frost..
Jösses det är ju inte september än..
denna dag kommer att bli ett liv.. visst är det väl rätt många som får softa hem nån gång sisådär vid halvtresnåret på fredags eftermiddagarna va??..ja så är det inte här då där jag jobbar..inte i dag i alla fall..
ringde veterinären som skulle komma på besök och hörde över tiden.jo då han skulle komma..eller det lät mer som jag dyker upp ospecificerad tid..nån gång på eftermiddan.
men hallå..vill inte han åka hem och göra en brasa och dricka lite vin och äta nåt gott med frun och så också??..hm
han kanske inte har någonstans att elda..
nä då ska vi i stället stå och brottas med en häst..suck
i morgon ska jag hämta ved..så jag kan göra dom där brasorna som jag aldrig kan göra på fredageftermiddagarna för att jag aldrig nånsin kommer hem från jobbet nån gång..

squash

om det är någon som har recept med squash mottages dom gärna
(hon har kommit med en släpvagn till..)
det  får bara inte vara squashlasagne..ungnsstekta squashsbitar..all sorts stekt squash går också bort..jag är så jävla trött på det..

jag gör mat..tro det eller ej

ja inte vet jag vad som har tagit åt mig..men jag står just nu och gör två maträtter..så det ska finnas till sonen i morgon och sådär.. ja jag vet..jag är lika förvånad själv
egentligen är det ett under i sig att sonen har blivit 1.82 och inte är färdigväxt än.. med tanke på att hans mor har sedan han var typ 4 givit upp slaget att vara en käck hemmamatlagande mamma.. jag vet inte men jag tror jag överlagade mig på mat under några år när jag trodde att man var en bättre person om man bakade sitt eget bröd.
tänk så fel jag hade.
jag menar inte att dom som orkar är sämre, men jag vill få vara jag..
det blir lasagnette..ja det är är halvfabrikat, men det är mat.. sen blir det en mer typisk mig-rätt.. lasagne med squash..
ja men nu har ju mamma varit här med en släpvagn squash igen så jag måste hitta på en massa maträtter med det i..
det jag inte fattar är varför dom odlar squash som om livet vore dom kärt och sen måste nästintill stå och nasa ut det efter stora vägen..
jag vet inte vad som har hänt idag eller vad det är för energier i omlopp, för jag städade toan(och nu menar jag städade, med väggar och spindelnät i taket och allt sånt) och skurade kaklet på diskbänken..hallå..
jag vill inte påstå att jag har det lortigt förövrigt, men det är ju inte kanske det första man vill göra när man jippi kommer hem från jobbet att ställa sig och knäskura toan liksom..
men jag har inte kommit till ta-en-nål-i-min-hand-och-sy stadiet än..och gud förbjude att det någonsin komma att hända heller.. då kommer jag att bli orolig på riktigt allvar..


jag har till och med saltat squash skivorna så dom inte ska bli sådär blaskiga(jag har precis gjort av med en rull hushållspapper för att torka av dom..) och klippt euroshopper big bauta champinjonerna med sax i burken sådär käckt....

nu är min ansiktston mer åt det mörkröda av all värme i köket av både ugen och att jag kom på att jag skulle elda i köksspisen mitt i alltihopa..

Ok..jag är patetiskt..jag vet..



det är lika bra att jag erkänner det på en gång.. jag kommer med en sån där igen..jag måste lätta..
vad fan är det med augusti?
jag borde ha ormar i magen. jag borde ha dragit ner gardinen. jag borde ha plockat ner månen. jag borde ha knäppt av solen..
jag tyckte jag såg dig med en annan häromdagen.
men jag vet inte vad det handlade om..ormlöst ..
jag trodde att jag vet vad jag såg. men jag är så lite säker.
men det kom ingen orm, det kom ingen jävlar-i-helvete-nu-dör-jag känsla. det borde det ha gjort i så fall. så tills att jag vet hur det var så kommer jag att tänka att det inte år så..
hur kände du det när min vän betedde sig om om han ägde mig?
jag såg din blick. den som du sedan väl förklädde.
ja jag vet. jag skulle ha förhindrat det. förlåt mig. det var lite med flit. jag är ledsen..
universum består bara av dig. men jag var tvungen att ge dig en spark i röven. du måste ju vakna till.
men jag gick för långt.
jag är kanske dålig på finare gränser. jag har aldrig varit speciellt smidig.
jag vill så mycket ibland och det blir så fel.
som augusti
som blev en dag. som blev ett tag. som blev åtta år..
ja helvete. jag är ledsen för din sorg då och nu. jag är ledsen att jag sårade dig då och nu. för alltid
har du någon annan nu, så vet jag. jag kommer att vänta. det är bara att sätta sig ner. tills du vaknar
andra kanske kommer att komma och gå, men förstaprispokalen har jag, tillsammans med halva mitt hjärta redan för länge länge sen givit bort.
kan man få be, så ber jag att min livsklokhetsresa kanske bara har börjat, men att den nu kan ändra riktning och att jag får livskloka mig med något annat än kärlek..
du tittade aldrig åt vänster. det var där jag stod. men du letade på bra.
ok. jag njöt i en halv sekund av din osäkerhet. förlåt. förlåt.
men sedan brast mitt hjärta igenom din smärta
skulle kunna plocka ner evigheten för dig.

Men Män..

Livet är konstigt.. och männen är om möjligt ännu mer konstiga...

Det regnar småjävlar..

Idag kan man säga att det är väder.. jag har funderat och funderat på var jag ska kunna gömma mig idag så jag slipper vara ute på jobbet..
Det enda jag har kommit fram till det är "Rummet bakom"...där kan jag hitta nån gammal hästfilt och kanske ligga där inkognito hela dagen, varm och torr..
- Var har du variiit hela dagen..
- Ähum...äh..jag har grejat lite här och grejat lite där..

"Rummet bakom" det är rummet som är bredvid "rummet bredvid".... Där är det varmt och massa grejer..

jamen..





Jag gillar verkligen..både katter och lime..

kommunikation eller nåt..

Fick ett meddelande på msn från sonen ..
- Skulle hälsa från mormor
- jaha okej..

Sonen sitter i rummet bredvid mig..
Dagens kommunikation....



Paranoid eller?

Nu har jag inom loppet av tre dagar fått mail från Aftonbladets viktklubb, Gi Vikt koll och någon annan light sida om att bli medlem eller bli medlem igen(jaja jag har varit med en gång förr..).. min undran..har dom planterat in hemliga kameror i mitt skafferi och tyckt att nähä nu har hon minsann varit där lite för ofta.
eller tycker dom bara att jag blivit för tjock eller vad är det frågan om. det var nästan så jag började titta mig misstänksamt omkring när jag var på Ica Supermarket och handlade mat..






hel fiol....

Annons i Ljusnan i dag:

Fiol, hel
Märke bla bla...3.200 Kr

070-...Osv

jamen det var väl tur att den var hel..
tänk om man hade kommit och skulle köpa den och så hade den varit halv.
vilken halva hade då varit bäst att ta?
den bak eller den fram..jag bara undrar??


kommentar

När livet inte blir som man tänk det...
kommentar till Min vän Helena på Myspace.....


13 aug 2007 22:41

Jag vet att du är j-ligt trött på mig nu..det är alla med jämna mellanrum. Men jag tänkte bara säga att jag har kommit på att min BH är som män överlag. Den är jävligt skön precis när man sätter på den, men sen så börjar den bli obekväm och man känner liksom ett stickande obehag och sen så petar den en rakt i hjärtat. Det är då det är frågan om man ska sy ihop den eller kasta den.....

men repris!!

nu har jag lagat toaletten igen ..för då andra gången på en vecka. hur kunde man i sin vilda fantasi när man var sjutton och trodde att man skulle gifta sig med sin drömprins (tror att han Pär då..18..motorcykel)och leva happily ever after, tro att man skulle stå och laga toaletten i sen 38 års ålder utan dröm prins och happily ever after och allting.. Först var det ju att det inte slutade attt rinna vatten fast det var fullt i själva behållaren och idag så slutade det komma vatten överhuvudtaget. Men nu var det bara att jucka lite på flottören så funkade det..jaha...det var det det..


var tog sommaren vägen..


var sjutton tog den oändliga sommaren vägen? jag som skulle gå ner hundra kg i vikt, hitta prince charming, vara ute på allt kul, åka och hälsa på alla vänner som bor långt bort...suck.. ja ja jag ha gått ner nåt kg och prince charming han står ju där och bara finns lika som i maj och hälsa på..nja.. vet inte..men jag skulle vilja få om sommaren som har varit det underbaraste på länge och ändå den eländigaste på en miljon år..jag har gråtit, skrattat massvis..flera ton faktiskt och varit ut på en massa massa (tro mig) tok!!  men det pirrar så där underbart fortfarande i magen när jag tänker på allt tok och jag kan komma på mig själv att sitta och småle åt allt..
Skulle man sammanfatta så har det varit ett underbart helvete.


Sur!

gud vad jag är på dåligt humör idag. alla är dumma och allt blir fel och så fort jag öppnar munnens så börjar alla pinka in sitt revir. jag blir galen!! verkligen. men är det så att man inte kan säga nånting utan att folk ska behöva säga. nej men så är det inte utan det är si och så. går det inte att bara hålla käften en gång? jag bara undrar? nu tänker vän av ordning att hon är säkert lika själv. men ja visst säkert är det så ibland. men nån gång i månaden kan man väl bara låta saker gå förbi, men tydligen inte.. det är så himla tur att ingen som sagt läser det här, så mina budskap når ut i rymden så alla kan höra...ja .jo..
i dag har jag varit så upp i inpinkande folk i olika konstellationer så jag blir spyfärdig.
det är så bra att vara jag...
nä , men jag blir less ibland..
och idag är en sån dag.


piggtrött

nu sitter jag här och försöker varvar ner efter en jour som man inte behöver varva ner ifrån..men det blir lite uppskruvat på nåt vis i alla fall. idag har det varit lite mera flyt i alla fall..förutom att jag har skavis mellan låren lite högre upp om man säger så.. nja nu är det inte riktigt som man kan tro.men man hade kunnat hoppas. man kan tycka att det är ett sannerligen för tillfället oanvänt område och det är helt så som det är. men själva  skavet beror på annat..typ ridit två hästar i pang på röda betan och det var några dar sen sist, och varm och svettigt och eländigt på alla sätt och vis..
Men det är så konstigt..jag vet inte, men jag brukar ju vara såå himla trött i vanliga fall, men jag har varit så pigg sista dagarna att jag blir lite rädd för mig själv nästan. det brukar ju vara så att man kommer in i sista andingen innan det tar helt slut..hm.. ni vet att jag är så van att vara trött 24 timmar o dygnet om det nu inte faller sig så att jag får leva mitt eget liv och sova när jag vill(dvs gonatt 03.00 och godmorgon min sköna ca 10.30..), vilket infaller tre veckor på sommaren typ. så jag blir lite misstänksam...men jag ska nu mer hoppas på att det är någon sorts föränding som har inträffat i stället..men ni fattar va?
ja nåväl, nu har jag tryckt i mig youghurt, mina fantastiska nötter som bara finns på ica i Järvsö, och två ägg och snart ska jag försöka att gnugga in mig i kuddarna som sir vääs gör...
Sen tror jag faktiskt att jag har fått en stjärna i himmlen för att jag har puttat en kvinna till en man där båda är lika vrånga....det var väl snällt  käckt  trevligt  alldeles alldeles underbart!!


Du Nån..

om du tittar en bit bort, lite uppåt så står jag där och väntar.

stannar kvar

Har nu kommit fram till att jag kan visst skriva praktiskt taget vad som helst här för det är nog ingen som läser i alla fall. Jag kan skriva att P , jag skulle kunna hugga av mig vänstra armen för att få dig( ja vänstra, högra där går liksom gränsen). Men visst är det fint att man kan lätta sina innersta hemligheter för hela världen och ingen som får reda på det i alla fall..underbart. Det var ju lite småmodigt sådär utan att riskera nåt. Eller jo..om nån googlar på namnet så dyker det väl upp...spooky..
Nä jag ger inte upp. Jag tänker faktiskt fortsätta. Kanske jag blir sedd som en åsna,  men det får väl vara så då.
Det är mer att jag själv blir lite förvånad över mitt eget beteende faktiskt. Jag som är född med bootzen under sängen. Ja inte vet jag jag kanske dammar av dom en vacker dag. Men jag tycker att jag har gått klart nu. Man kan ju inte bara springa ifrån allting heller. Ja men visst låter det lite kul när det kommer från mina läppar..jag vet..jag kan säga det igen..man kan inte spinga ifrån allting.. så det gick ju rätt bra faktiskt.


ja jag håller på än

image1

tja, vi kör en bild också så blir livet sådär himla lätta att leva.

jaha..

har nu suttit och snurrat runt här som en galning. sova..ja jo egentligen. men hallå..var kan man liksom se alla andras inlägg om man inte söker på sexig galning...jag menar naturligtvis- Mogen trevlig man som gärna bara sitter och myyser framför brasan och vill absolut inte göra annat än att mysa och hemmakvällspyssla...
Jag bara funderade om man kan se inlägg just i nutid precis när de lagts in..eller om jag bara ska sitta och titta på mina egen och gråta över livets orättvisor. Fy så destruktivt det kommer att bli.

korta timmar

Hej hej. Testar lite.
Ja det var ju också en dag det här. jag kan inte säga var tiden tar vägen. om du ligger och väntar på att du ska få åka till din date för femte gånge och du är så uppihejsan så du håller på att svimma så kan jag garantera att 8 timmar är längre än när du ska blanda Virkon för glatta litet, badda små ringar med klorhexidin(bara namnet får det ju att hurvas), leta sprayflaskor, köpa duschtvål till alla rädda människor för 5,90 från euroshopper, leta handdukar, bunkra upp handdecinfisering som om det var en smärre digerdöd som tog vägen förbi.
 Jomen jag lovar på heder och samvete att inte en chans i världen att dom 8 kan vara lika korta som mina är ..fråga mig inte rent tekniskt hur det går till för det skulle jag gärna vilja vara den första att komma på, men tyvärr..
nähä..nu är det nog läggdags strax med förhoppning om nya friska tag tomorrow...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0