Yummy
Fredagens "godis" står i kylen på kylning/stelning
Eftersom jag får äta mörk choklad och grädde i massor( jaja..definitionsfråga, men nu valde jag definitionen massvis...hm)
Så
Kokar jag ihop mörk choklad, med smak om man vill
Och grädde.
Lite sådär på en höft.
Lite lagom tjockt
Sen häller man upp det i en skål eller i små formar, vilket man i dagsläget känner bäst för
Sen låter man det stelna
Sen kan man äta det som det är, med bär och grädde eller creme fraiche.
Gott gott gott, när abstinensen på godis ploppar som rök ur öronen..
Eftersom jag får äta mörk choklad och grädde i massor( jaja..definitionsfråga, men nu valde jag definitionen massvis...hm)
Så
Kokar jag ihop mörk choklad, med smak om man vill
Och grädde.
Lite sådär på en höft.
Lite lagom tjockt
Sen häller man upp det i en skål eller i små formar, vilket man i dagsläget känner bäst för
Sen låter man det stelna
Sen kan man äta det som det är, med bär och grädde eller creme fraiche.
Gott gott gott, när abstinensen på godis ploppar som rök ur öronen..
Kommentarer
Trackback